ademcoach

Ben jij klaar voor next level zelfkennis?

Zodat je een leven en onderneming kan creëren vanuit jouw core essence. In plaats vanuit oude trauma’s of conditioneringen die niet van jou zijn.

  • Je bent gemotiveerd en kan hard werken. Toch voelt het soms alsof je tegen de stroom in zwemt.
  • Je hebt een droom om met jouw talenten en kwaliteiten van de wereld een betere en mooiere plek te maken
  • Je weet wat je wilt maar toch voelt dit nog als een ‘ver van je bed show’
  • Regelmatig denk je; “ik kan dit niet”, “gaat het me ooit lukken?”
  • Je vind het lastig om die negatieve stemmen in je hoofd uit te zetten waardoor je vaak moeite hebt om actie te nemen.
  • Je twijfelt of je wel op het goede pad bent

Herkenbaar? Dan is het tijd om actie te ondernemen

In plaats van steeds in dezelfde patronen te blijven hangen en hier eindeloos over te blijven lezen is het tijd om er écht iets aan te gaan doen. Je wilt namelijk een transformatie op meerdere levels. Niet alleen mentaal, niet alleen emotioneel, niet alleen fysiek of spiritueel. Leer jezelf kennen op alle lagen zodat je ziet hoe jij jezelf saboteert. Zelfkennis is essentieel om te groeien en te ontwikkelen tot de versie die jij wilt zijn. Zonder zelfkennis blijf je in patronen hangen en dezelfde keuzes maken.

Dit wil ik!

Transformatiesessie

Deze transformatie sessie

ademcoach

Dit is wat je krijgt

1. Human design reading

Tijdens de rebirthing breathwork sessie ervaar jij de magie van de ademhaling. Met breathwork kan je emotionele en mentale blokkades verwerken en loslaten. Je creëert meer ruimte in je lichaam en geest.

2. Rebirthing breathwork sessie

Elke verandering begint bij bewustzijn. Ik ben jouw spiegel zodat patronen en valkuilen zichtbaar worden. Samen komen we daarin een stapje dieper. Ik help je deze patronen en valkuilen te doorbreken zodat jij stappen kan zetten richting het leven dat je wél gelukkig maakt.

3. Coaching & integratie

In de sessies werken we aan bewustwording en hoe je met deze bewustwording stappen kan zetten richting je doel. Maar juist buiten de sessies zal je big shifts gaan ervaren. Het is daarom fijn om praktische tools te hebben zodat je actief aan de slag kan met je verandering.

ademcoach

Zij gingen je voor…

“Door haar warmte, openheid en doortastende vragen leerde ik waar mijn onzekerheid vandaan kwam”

Ik kan mij het allereerste gesprek nog heel goed herinneren. Ik was onzeker, uitgeput en snel emotioneel. Ik voelde mij ‘verloren’. Marissa heeft mij tijdens de coach sessies een zet in de juiste richting gegeven. Door haar warmte, openheid en doortastende vragen leerde ik waar mijn onzekerheid vandaan kwam. Zij liet mij ook onderzoeken wat mijn kernwaarden zijn en hoe belangrijk het is om deze te integreren in het dagelijks leven. Ik voel mij nu ook zekerder in groepen door met een andere blik te kijken naar situaties en personen in mijn omgeving. Ik durf nu zelf vooraan te staan. :)

Saskia, 32 jaar

“Mijn tip: Gun jezelf een coach! Marissa heeft mij mooie stappen laten maken”

Wat een super fijn coach traject heb ik bij Marissa gevolgd! Voor mij was het een stap om voor mezelf te kiezen. Marissa heeft mij geholpen door te luisteren en stappen te laten maken om mezelf te ontdekken. Te ontdekken waar ik blij van wordt, energie van krijg en vertrouwen hebben dat wat je doet goed is en je er mag zijn. Mijn tip: Gun jezelf een coach! Marissa heeft mij mooie stappen laten maken.

Tamara, 38 jaar

“Ik voelde mij vanaf moment 1 dat ik Marissa sprak op mijn gemak”

Marissa heeft mij geholpen om meer op mezelf te durven vertrouwen. Ik voelde mij vanaf moment 1 dat ik Marissa sprak op mijn gemak en dat was heel prettig, want daardoor voelde het ook oké om mezelf kwetsbaar op te stellen en aan de slag te gaan met mijn doelen. Ik kan iedere vrouw die op zoek is naar een coach Marissa aanraden! Ze is warm en straalt rust uit , maar ze is ook zeker doortastend wanneer dat nodig is. Ik heb de coaching sessies elke keer weer als inzichtelijk en inspiratievol ervaren.

Sietske, 26 jaar

Meer reviews
ademcoach

Don’t wait for the right time to start, just do it

Mijn werkwijze

Ik ben ervan overtuigd dat een veilige omgeving de basis is van persoonlijke ontwikkeling. Van beide kanten is een gevoel van de juiste match belangrijk. Daarom kijken we tijdens de kennismaking of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Als we besloten hebben om samen verder te gaan, dan kijken we naar wat jou op dit moment in de weg staat om jouw volledige potentie te leven. Ook zetten we een intentie voor de komende drie maanden.

Samen aan de slag!

  • Ik geloof dat je door dingen te doen kunt ervaren waar het om gaat. Daarom praten we niet alleen: we gaan in de sessies altijd iets doen. Ik maak bijvoorbeeld gebruik van krachtige oefeningen en maak graag gebruik van de elementen uit de natuur, zoals wandelcoaching. Het uitgestrekte natuurgebied waarin mijn praktijk zich bevindt is daardoor de ideale plek.
  • Ook is het mogelijk om met coach hond (Beer) te werken. Beer is een gecertificeerde coachhond die als een spiegel fungeert. Een hond is gevoelig en geeft onmiddellijk feedback over je gedrag in het hier en nu. Ze geven perfect aan wanneer jouw denken, voelen en handelen niet op één lijn zitten.
Plan je gratis match gesprek
ademcoach

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen