ademcoach

The Breath Club

Voor de gepassioneerde ondernemende vrouw die voelt dat het tijd is om haar passie groter in de wereld te zetten maar zich nog teveel laat misleiden door de belemmerende stemmen in haar hoofd.

Een 2 uur durende online Breath Club sessie waarin je weer mag verbinden met je gevoel. Zodat jij vanuit alignment keuzes kan gaan maken om je droom waar te maken.

Join the next breath to body session
Wat is Rebirthing Breathwork?
Herken je dit?
 • Je doet veel vanuit je hoofd waardoor je moeilijk je gevoel weet te volgen
 • Je hebt moeite met ontspannen
 • Je bent een kei in dingen fixen
 • Je bent resultaatgericht en vergeet af en toe naar het proces te kijken
 • Je bent meer naar buiten gericht dan naar binnen gericht
Maar het kan ook anders…

Door regelmatig bij jezelf ‘in te checken’ en verbinding te maken met je lichaam kan je duidelijker voelen wat je nodig hebt. Wanneer je hoofd & hart met elkaar verbind kan je gemakkelijker met jezelf en anderen verbinden zonder jezelf daarin te verliezen. Je voelt aan wat goed voor je is of wat niet waardoor je gemakkelijk de juiste keuzes kan maken.

Tijdens The Breath Club creëren we een moment waarop je kan inchecken bij jezelf en ruimte kan geven aan alles wat er gevoeld wil worden. Het is echt een moment voor jezelf voor de ultieme zelfzorg. Datgene loslaten wat je misschien heb opgestapeld gedurende de dag, week, maand of het jaar. In dit moment hoef je even helemaal niks op te lossen. Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn en in die aanwezigheid te voelen.

ademcoach

“Marissa begeleidt op een hele fijne manier (dat kan dus online ook heel goed). Aan het einde van de sessie voelde ik intense tevredenheid en had ik een lach die niet meer van m’n gezicht kwam.. ;) “

Christel, 51 jaar

“De kracht, rust en liefde die Marissa uitstraalt tijdens de ademsessies heb ik mogen ervaren en gun ik iedereen die worstelt met zichzelf, om datgene terug te vinden waar je naar op zoek bent. “

Tineke, 36 jaar

“Ontzettend krachtige, bijna onbeschrijfelijke ervaring waarbij er veel emoties naar boven kwamen. Oude patronen, angst en verdriet heb ik vanuit een ander perspectief kunnen observeren en hierdoor een plekje kunnen geven. ”

Saskia, 34 jaar
Wat gaat The Breath Club je opleveren?

Uit het hoofd, in het lijf

We ademen ongeveer 23.000 keer per dag. Dit doe je meestal onbewust, maar de adem is de enige tool die je ook bewust kan inzetten om jouw mentale, fysieke, emotionele en spirituele staat van zijn te beïnvloeden.

Groei

De adem geeft je altijd wat je op dit moment mag zien. Dus de ene keer ontvang je een super mooi inzicht over je business waar je mee aan de slag kan. De volgende keer ervaar je spanning in je schouders en valt het kwartje dat je misschien toch wel teveel druk op jezelf legt.

Je creëert meer bewustzijn

Een deel van jezelf krijgt de ruimte om te spreken. Niet letterlijk maar figuurlijk. Jouw hoofd word het zwijgen opgelegd en je lichaam mag spreken. Dit zorgt voor nieuwe inzichten, helderheid en meer bewustzijn. Waar je normaal gesproken ‘door zou gaan’ omdat dit van je wordt gevraagd. Creëer je tijdens deze sessie ruimte om deze waardevolle inzichten en informatie te ontvangen.

Eindelijk eens even dat momentje voor jezelf

Het is een cadeau voor jezelf om mee te doen aan een sessie. Je hoeft even niks te doen, niks op te lossen, geen to-do list af te werken. Het enige wat je mag doen is zijn in het hier en nu. Een moment voor jezelf en niemand anders.

Rust

De sessie gaat je rust brengen. Misschien is dit tijdens de sessie zelf of pas daarna wanneer er kwartjes zijn gevallen. Hoe dan ook brengt het je meer in lijn met je pure zelf. En dit zorgt voor meer innerlijke rust.

ademcoach
Wat kan je verwachten van The Breath Club?
 • Een live (via zoom) 2 uur durende Breath Club sessie

 • Leer hoe je de adem kunt inzetten voor verschillende doeleinden

 • Reflectie oefeningen en opdrachten

 • Krachtige affirmaties en mantra’s

 • Topics zoals vergeving, loslaten en zelfliefde

 • Het omarmen van je feminine energy

Meer ontspannen

De volgende Breath Club sessies
 • Datumzondag 5 maart

 • Tijd: 10:00 – 12:00

 • Prijs: €77,- inclusief BTW

Ik doe mee!
 • Datumzondag 16 april

 • Tijd: 10:00 – 12:00

 • Prijs: €77,- inclusief BTW

Ik doe mee!
ademcoach

“De kundige begeleiding van Marissa maakte dat mijn eerste ervaring met breathwork heel fijn was. Voor mij als remote ondernemer ben ik altijd opzoek naar online ervaringen. Na de sessie voelde ik mij lichter, had ik veel energie & ben ik de week erna gelijk aan de slag gegaan met doelen voor het komende jaar. Aanrader dus!”

Malou, 31 jaar

“Wat een fijne sessie, deze online ademsessie bij Marissa. Ik was al bekend met ademwerk en de kracht van je adem, maar had een sessie zoals deze nooit eerder ervaren.”

Christel, 51 jaar

Het heeft mij heel veel geestelijke vrijheid gegeven. Ik durf weer te dromen en doelen te stellen. Luisteren naar mijn gevoel door in te checken bij mezelf. Doen waar ik gelukkig van word.”

Saskia, 34 jaar
Hoe ga je om met weerstand?
Antwoord op de meest gestelde vragen

Is dit iets voor mij?

De Breath Club is iets voor jou als je op een laagdrempelige manier kennis wilt maken met de kracht van de adem. Of je nu al ervaring hebt of nog totaal geen ervaring maakt niet uit.

Waar vinden de ademsessies plaats?

De sessies vinden plaats via zoom. Je kan dus bij jou thuis in de huiskamer of een andere fijne plek waar je ongestoord kan zijn.

Kan je per keer mee doen?

Ja, je kan op elk moment besluiten om een los ticket te kopen. Je zit dus niet vast aan een traject van een aantal maanden.

Hoeveel mensen doen er mee?

Er is plek voor maximaal 8 personen per sessie. De sessies zullen intiem zijn zodat ik iedereen ook persoonlijke begeleiding kan geven.

ademcoach

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen