ademcoach

In stilte bij het vuur

Wil jij een heerlijke middag of avond voor jezelf zonder prikkels? Heb jij behoefte om te vertragen? Of wil je gewoon meer over jezelf leren? Door het snelle tempo waarin we leven vergeten we vaak om af te stemmen op onszelf. We gaan leven vanuit ons hoofd en vergeten wie we werkelijk zijn en echt van binnenuit willen. Door de stilte op te zoeken kan je weer verbinden met wie jij bent en wat jij wilt in het leven.

Wat kan de stilte in combinatie met het vuur voor je doen?

Staren in de vlammen kan leiden tot nieuwe inzichten. Volgens de Franse filosoof Gaston Bachelard (1884-1962) ga je op een andere manier denken als je naar vuur kijkt. Door het kijken naar een vlam of een brandende open haard, komen we in een soort dromerige staat, en dat maakt dat we minder rechtlijnig denken en interessante gedachtesprongen maken. Volgens Bachelard is de basis van filosofie dan ook gelegd rond het vuur.

Tijdens een stiltemiddag worden patronen extra zichtbaar. Omdat je niet bent afgeleid door praten, telefoons of eten kan je niet anders dan focussen op jezelf. Je ontdekt de kwaliteit van je gedachten. Door bepaalde bewustwording te creëren kan je patronen doorbreken.

Een stiltemiddag of avond is iets voor jou als…

 • Je veel in je hoofd zit te piekeren
 • Weinig momenten voor jezelf hebt
 • Veel stress ervaart
 • Je soms overweldigd wordt door de prikkels in het dagelijks leven
 • Jezelf beter wilt leren kennen
 • Patronen wilt doorbreken
ademcoach

Wat anderen zeggen…

Ha Marissa,

Wilde even laten weten dat ik de stiltemiddag echt geweldig vond. Het was een mini vakantie. Dank je wel.

Aylin

Ik heb genoten van de stiltemiddag, naast dat het een klein moment ongemak met zich meebracht, en ik een aantal keren dacht even een foto maken/iets opzoeken op mijn telefoon. De middag vloog voorbij. Ik heb van het uitzicht genoten, gewoon gezeten en heel veel geschreven. Zo fijn om die ruimte dus echt weer te voelen, en zo tot nieuwe inzichten te komen. Overgave was zo bleek het thema van die dag en week.

Ik zou het echt iedereen aanraden om af en toe een stiltemiddag te hebben.

Josine

Ik heb echt ontzettend genoten! Het terrein was zoals gewoonlijke prachtig en uitnodigend en de setting was helemaal perfect als je het mij vraagt. Ook vond ik het super fijn dat je een briefje met wat informatie en een soort ‘guideline’ in het schriftje had gestoken. Het stil zijn ging verrassend makkelijk en de tijd vloog echt voorbij. De rest van de dag is het ook gelukt om stil te blijven door het huis instructies te geven om me niet aan te spreken en me terug te trekken ;)

Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen en nieuwe versies van overtuigingen die ik mag loslaten en fijn in het vuur heb kunnen laten wat zorgt voor rust en een extra steuntje in de rug + vertrouwen in mezelf.

Valery
Meer reviews
Waarom schaduwwerk?

The quieter you become, the more you can hear

Stiltemiddag,- of avond bij het vuur

 • Cacao ceremony

 • Inclusief verdiepende opdracht

 • Onbeperkt thee

 • Locatie: de betoverende tuin van de Bieslandse Heerlijkheid

 • Schrijf je in voor de wachtlijst en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe data!

Investering: €59,50 inclusief btw

Koop je ticket voor 2 oktober
Schrijf je in voor de wachtlijst
ademcoach

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen