Referenties

JEANINE VAN VLIET

25 jaar

Lifecoach Delft

“Ben je op zoek naar een luisterend oor, iemand die je advies kan geven in bepaalde situaties of wil je meer of jezelf te weten komen?”

Na een vervelende privé ervaring, ging ik opzoek naar een life coach. Ik was opzoek naar iemand die mij passende adviezen voor mijn situatie kon geven en ook wilde ik graag positiever naar het leven kijken. Marissa bleek voor mij daarom een passende lifecoach te zijn. Tijdens de sessies werden mijn gedachtes en problemen besproken, dit voelde veilig en vertrouwd.  Ik heb geleerd om naar mijn gevoel te luisteren. Door de adviezen en uitleg die Marissa heeft gegeven, werd het mij steeds meer duidelijk waarom ik bepaalde keuzes maakte.

Ben je opzoek naar een luisterend oor, iemand die je advies kan geven in bepaalde situaties, of wil je meer over jezelf te weten komen? Dan raad ik Marissa zeker aan! Ik vond het een leuke ervaring en ik heb er veel geleerd. Tot slot geeft Marissa betekenisvolle adviezen over boeken die je kunnen helpen.

A.B.

39 jaar

“Door de afwisseling in de sessies ben ik steeds met plezier naar Puur Biesland coaching gereden!”

Toen ik begon met mijn traject bij Puur Biesland coaching zaten mijn emoties erg hoog, ik was erg gehaast en liep mezelf voorbij.  Nu kan ik de dag starten met een beker koffie en eerst daarvan genieten. De sessies hebben mij echt geholpen om de rust te vinden en me niet te laten verleiden om veel te willen doen. Door de afwisseling in de sessies, bijvoorbeeld een fijne wandeling maken, zitten bij de houtkachel, het aan de slag gaan met inzichtkaarten, ben ik steeds met plezier naar Puur Biesland gereden!

Na elke sessie is het maken van een reflectie verslag belangrijk, zo kun je op een later moment nog eens terug lezen wat je hebt ervaren tijdens de sessie en kun je je persoonlijke groei nalezen. Het traject heeft mij persoonlijk positief geholpen en ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet! Marissa is een vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt wat het praten natuurlijk een stuk makkelijker maakt. Ze stelt de juiste vragen en neemt de tijd om naar je te luisteren. Daardoor krijg je goed inzicht in je struikelblokken en ook de hulp hoe daar mee om te gaan. Enorm bedankt!

DEMI VAN DER WEELE

24 jaar

“Ik zocht hulp bij Marissa omdat ik op een punt kwam dat ik gewoon niet wist wie ik was”

Ik wist niet hoe ik mijn leven wou indelen en ik wist niet wat mij gelukkig maakte.  Natuurlijk wist ik dit diep van binnen, dat weet iedereen. Soms heb je iemand nodig die dat samen met jou gaat ontdekken. Door middel van oefeningen, gesprekken en een wandeling ben ik dit te weten gekomen. Ik ben te weten gekomen wie ik nu echt ben en wat mij gelukkig maakt.  Ik ben te weten gekomen wat mijn kwaliteiten, talenten en valkuilen zijn. Ik weet nu wat mij echt gelukkig maakt en dat ik er zelf voor kan zorgen dat ik gelukkig ben. Marissa heeft mij ook geholpen om mezelf op 1 te zetten en te luisteren naar mijn gevoel.  Ik durf nu te zeggen dat ik weet wie ik ben en wat mij gelukkig maakt. En natuurlijk heb ik wel eens dagen dat ik ineens heel onzeker of twijfelachtig ben, maar dat geeft niet. Ik weet nu hoe ik hiermee om moet gaan.

Ik zou iedereen de sessie aanraden, ongeacht of je opzoek bent naar jezelf of niet.

Je leert zo veel over jezelf en over gelukkig zijn! Wie wil dat nou niet?

GERDINE

23 jaar

“Mensen die toe zijn aan verandering, meer vertrouwen willen krijgen in hun eigen kunnen, zou ik een traject bij Marissa aanbevelen”

Ik heb het coachtraject erg positief ervaren. Ik was dit traject gestart om beter te leren mijn werk los te laten op momenten dat ik vrij ben. Verder wilde ik meer vertrouwen krijgen in mijn werk en meer kunnen genieten van mijn vrije tijd. Na dit traject voel ik mij een stuk rustiger. Ik kan meer genieten van mijn vrije tijd en weet nu beter wat ik kan doen op de momenten dat ik het druk heb of veel stress voel. Ik ben zelfverzekerder geworden in mijn werk en persoonlijk.

Marissa is heel open en oprecht geinterseerd wat heel prettig is, zeker als de gesprekken online plaatsvinden. Marissa wist de bijeenkomsten altijd interessant te houden!

Mensen die toe zijn aan verandering, die meer vertrouwen willen krijgen in hun eigen kunnen, zou ik een traject bij Marissa aanbevelen.

Tijdens onze gesprekken gebruikte Marissa veel voorbeelden om duidelijk te maken wat zij bedoelt. Dat is heel prettig omdat ik op die momenten dan net iets beter wist welke kant ze precies op wilde.

LINDA BORST
34 jaar

Linda Borst

“Voor de start had ik erg mijn twijfels over het coachtraject.”

Je moet iemand wel voor de volle 100% kunnen vertrouwen om jezelf zo open te stellen. Ik ben verrast door het vertrouwen wat ik bij Marissa had. Niks was te gek en ik voelde mij totaal op mijn gemak. Het traject heeft mij enorm veel opgeleverd, ik ben veel minder in mijn hoofd aan het nadenken en sta zelfverzekerder in het leven. Dus bij twijfel, gewoon doen!

DEBORAH BROEKERS
24 jaar

Deborah Broekers

“Ik vind Marissa een fijne coach die zonder oordeel meegaat in mijn wereld.”

Samen gingen we op zoek naar mijn passie, naar wie ik ben, naar hoe ik mijn leven het liefste wil leiden. Ze hielp mij om meer te luisteren naar mijn gevoel en daar mijn keuzes op te baseren.

INGEBORG PIJPERS

Ingeborg Pijpers

“Het traject bij Marissa heeft mij uit een diep dal gehaald.”

Het voelde als een traject op maat. Het is best lastig om aan jezelf te werken maar er was voldoende ruimte om datgene in te brengen waar ik op het moment behoefte aan had. Marissa kan goed op de situatie inspringen met haar kennis en werkvormen. Het heeft mij geholpen om oude patronen los te laten en op onderzoek uit te gaan naar het nieuwe.

MATHILDE ZEVENBERGEN

M.V.

“De coaching heeft mij veel inzicht gegeven in wat belangrijk voor mij is.”

Waar mijn krachten liggen, wat mijn drijfveren zijn en wat mij energie en plezier geeft in mijn werk. Marissa wist altijd de juiste manier aan te bieden om verder te komen met de dingen waar ik tegen aan liep.

CAMILLA HAAG

28 jaar

“Marissa laat er geen gras over groeien en helpt je echt om dieper te gaan en in de spiegel te kijken”

Ontzettend veel gehad aan de coaching van Marissa. Ze heeft me geholpen om meer bij mezelf te komen, naar mijn lichaam en grenzen te luisteren en belangrijke knopen door te hakken in mijn leven. Marissa laat er geen gras over groeien en helpt je echt om dieper te gaan en in de spiegel te kijken. Dit op een duidelijke, maar heel zachte manier, waardoor het ineens kinderspel lijkt om stappen te nemen. Daarnaast helpt de bijzondere locatie en haar creativiteit om te varieren in middelen (gebruik coach kaarten, wandelen, opstellingen, meditatie en zelfs inzetten van haar hond en nu ook ademsessies) en haar absolute afstemming op de persoon, om het traject precies zo vorm te geven als bij jou als coachee past.

EVELIEN VAN DEN BOOM

46 jaar

“Ik raad het aan om naar Marissa te gaan als je overspannen bent, als je het even niet meer weet welke kant je op wilt zowel in je werk als in je privéleven”

Ik ben Evelien van den Boom 46 jaar. Ik werk als woonbegeleidster in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Het ging niet goed met me. Ik voelde me in mijn werk en privé niet goed. Ik zat vast in mijn handelen, (negatieve)gedachten en gevoelens. Op mijn werkplek voelde ik me niet meer op mijn plek… ik wilde wat anders maar wat en waar? Ik voelde me moe, onrustig en erg onzeker.

Ik kreeg van mijn leidinggeven het advies om een coachtraject te gaan volgen. Dit vond ik best spannend want ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Maar ik moest wat gaan doen omdat ik zelf niet meer wist hoe ik verder moest. Ik heb het coachtraject als prettig ervaren al was het emotioneel soms pittig.

Marissa liet me nadenken hoe ik met situaties omging en hoe ik anders naar situaties kon gaan kijken. Wat wil ik? Wat is mijn gevoel? Wat voel ik? Hoe is mijn energie verdeling? Ook ben er achter gekomen dat ik mijn grenzen moet bewaken.

Ik liet mensen teveel in mijn persoonlijke ruimte komen waar door ik over mn grenzen ging. Hier ben ik me nu meer van bewust. Ik vond het prettig dat we ook vaak voor een gesprek naar buiten gingen. Tijdens een wandeling veel besproken en oefeningen gedaan. Ook werkt ze met een coachhond.

Ik raad het aan om naar Marissa te gaan als je overspannen bent, als je het even niet meer weet welke kant je op wilt zo wel in je werk als in je privéleven.

“Ik voelde mij direct veilig en begrepen door Marissa.”

Ik vond het traject heel leerzaam, met name door de verschillende werkvormen. Het is bijzonder om te ervaren hoe ik mezelf heb kunnen verlossen van mijn negatieve gedachten met behulp van Marissa.

M.V.

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen