Over mij

Ik ben Marissa Langeveld en als afgestudeerd Toegepast Psycholoog en coach al een aantal jaar als life coach actief. In 2019 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Puur Biesland coaching waar ik als life coach diverse trajecten aanbied. Sinds 2021 ben ik gecertificeerd als Rebirthing Breathwork facilitator. Het is mijn missie jou te inspireren elke dag keuzes te maken zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Met mijn jarenlange ervaring in de sector zorg & welzijn weet ik hoe het is om zorgen voor anderen als tweede natuur te hebben. Ik weet nu hoe belangrijk het is om eerst goed voor jezelf te zorgen voordat je de ander goed kan helpen.

Coach

Coaching als ontdekkingsreis

Maar wat is dat dan, dichtbij jezelf staan? En hoe doe je dat? Dit zijn vragen die ik mezelf de afgelopen jaren veel heb gesteld. Ik deed dingen omdat het van mij werd verlangd, om het mensen naar hun zin te maken of omdat ik dacht dat het zo ‘hoort’. Ik kwam erachter dat ik daar niet gelukkig van werd. Ik heb geleerd wie ik als persoon ben en waar ik gelukkig van word. Deze ontdekkingsreis heeft mij vrijheid, geluk en vertrouwen opgeleverd. Ik maak keuzes die dicht bij mezelf staan en passen met mijn missie en doel. Wil jij ook dit gevoel van geluk en vrijheid ervaren? Op zoek naar jezelf met al je unieke talenten en kwaliteiten? Het is mijn passie en missie om mensen te helpen bij deze zoektocht. Samen proberen we erachter te komen wie jij als persoon bent en waar jij gelukkig van wordt.

Omgeving

De praktijk van Puur Biesland coaching ligt tussen de weilanden in het oude buurtschap ‘Klein Delfgauw’. Vanuit de praktijk lopen we zo in een uitgestrekt en schitterend natuurgebied met diverse wandelroutes. We zijn dus midden in de natuur en toch centraal in de randstad; ideaal voor mensen uit Delft, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en omliggende regio.

Coachfinder

Je kunt mijn profiel ook vinden op Coachfinder. Een initiatief van het Psychologie magazine voor het vinden van je ideale coach. Bekijk hier mijn profiel.

Coachfinder

“De coaching heeft mij veel inzicht gegeven in wat belangrijk voor mij is, waar mijn krachten liggen, wat mijn drijfveren zijn en wat mij energie en plezier geeft in mijn werk”

“Ik voelde me direct vertrouwd bij Marissa.”

“Marissa wist altijd de juiste manier aan te bieden om verder te komen met de dingen waar ik tegenaan liep.”

“Wat ben je toch een bijzonder fijn mens.”

“Vond het een fijne sessie, mede door de rust en vriendelijkheid die je uitstraalt.”

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen