Herken je dit?
 • Je doet veel vanuit je hoofd waardoor je moeilijk je gevoel weet te volgen
 • Je laat je soms nog belemmeren door de stemmen in je hoofd
 • Je bent resultaatgericht en vergeet af en toe naar het proces te kijken
 • Je bent moe van al het ‘moeten’
 • De lat voor jezelf (en je omgeving) ligt hoog
 • Je hebt moeite met ontspannen
Maar het kan ook anders…

Leer hoe jij weer in contact kan komen met je eigen behoeften en verlangens. Ik ben ervan overtuigd dat jij alle antwoorden al in je hebt. Alleen leef je nog veel meer vanuit je hoofd dan vanuit je lichaam. Ik leer je weer luisteren naar de signalen van je lichaam zodat je passende keuzes kan maken op het gebied van je werk, gezondheid en je leven.

Hoe zou het zijn als je:

 • Sterk in je schoenen staat

 • Jouw grenzen herkent en erkent

 • Meer kan leven vanuit je gevoel

 • Minder piekert

 • Beter voor jezelf zorgt

 • Krachtige keuzes maakt

 • Meer rust in je hoofd en lichaam zou hebben

Dit wil ik!
The day you stop racing, is the day you win the race
Wat anderen over Marissa zeggen

“Marissa heeft mij geholpen om meer op mezelf te durven vertrouwen. Ik voelde mij vanaf moment 1 dat ik Marissa sprak op mijn gemak en dat was heel prettig, want daardoor voelde het ook oke om mezelf kwetsbaar op te stellen en aan de slag te gaan met mijn doelen. Ik kan iedere vrouw die op zoek is naar een coach Marissa aanraden! Ze is warm en straalt rust uit , maar ze is ook zeker doortastend wanneer dat nodig is. “

Sietske, 26 jaar

“De kracht, rust en liefde die Marissa uitstraalt tijdens de ademsessies heb ik mogen ervaren en gun ik iedereen die worstelt met zichzelf, om datgene terug te vinden waar je naar op zoek bent. “

Tineke, 35 jaar

“Ontzettend krachtige, bijna onbeschrijfelijke ervaring waarbij er veel emoties naar boven kwamen. Oude patronen, angst en verdriet heb ik vanuit een ander perspectief kunnen observeren en hierdoor een plekje kunnen geven. ”

Saskia, 34 jaar
Mijn belofte aan jou

1. We gaan tijdens een sessie altijd iets doen

Zodat jij uit je hoofd komt. Ik geloof erin dat de antwoorden niet in ons hoofd zitten. Anders had je ze allang gevonden toch? Door uit je hoofd te komen en weer de verbinding met je lichaam te voelen zal je ervaren welke wijsheden er allemaal in je lichaam zitten verscholen.

2. Je krijgt verhelderende inzichten

Elke verandering begint bij bewustzijn. Ik ben jouw spiegel zodat patronen en valkuilen zichtbaar worden. Samen komen we daarin een stapje dieper. Ik help je deze patronen en valkuilen te doorbreken zodat jij stappen kan zetten richting het leven dat je wél gelukkig maakt.

3. Je krijgt praktische tools mee

In de sessies werken we aan bewustwording en hoe je met deze bewustwording stappen kan zetten richting je doel. Maar juist buiten de sessies zal je big shifts gaan ervaren. Het is daarom fijn om praktische tools te hebben zodat je actief aan de slag kan met je verandering.

Plan je match call in
Dit is wat je krijgt
 • Vier maanden begeleiding

In deze vier maanden ben ik je sparringpartner. Ook buiten de sessies om via WhatsApp (van maandag t/m vrijdag). Vier maanden gaan we aan de slag met je doel. Elke twee weken heb je een 1:1 coachsessie die wordt afgestemd op jouw behoeften. Je gaat altijd met praktische tools naar huis zodat het ineens kinderspel wordt om stappen te zetten.

 • Zeven sessies op maat

Elke sessie voelen we in wat jij op dit moment nodig hebt. Of dit nu een fijne wandeling in de natuur is of een ademsessie om de spanning uit je lichaam los te laten. Tijdens de sessies gaan we altijd iets doen. Zodat jij uit je hoofd komt. Ik geloof erin dat de antwoorden niet in ons hoofd zitten. Anders had je ze allang gevonden toch? Door uit je hoofd te komen en weer de verbinding met je lichaam te voelen zal je ervaren welke wijsheden er allemaal in je lichaam zitten verscholen.

 • Nazorg d.m.v. één sessie

Vijf maanden na het traject plannen we een follow-up sessie in om te bekijken waar je op dat moment staat en wat je nodig hebt.

 • Toegang tot meditaties, visualisaties en werkboeken

Je krijgt toegang tot mijn online meditaties, visualisaties, ademoefeningen en werkboeken. Zo kan je op elk moment en waar je maar wil aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

ademcoach


Wat anderen zeggen

Je investering

Heb jij nu zoiets: ‘omg dit is iets voor mij!’ Super leuk! Dan is de kans groot dat jij een goede match bent voor dit programma.

Dan nog even de praktische zaken:

Betaal in één keer
 • 4 maanden support

 • 7 sessies op maat

 • 1 nazorg sessie

 • Toegang tot al mijn meditaties, visualisaties en werkboeken

1 x 2950 exclusief BTW

Plan je match call in
Betaal in 4 x
 • 4 maanden support

 • 7 sessies op maat

 • 1 nazorg sessie

 • Toegang tot al mijn meditaties, visualisaties en werkboeken

4 x 770 exclusief BTW

Plan je match call in
Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Marissa Langeveld en sinds 2019 werkzaam als ademcoach. De natuur en het lichaam hebben altijd een belangrijk onderdeel gehad in mijn leven. Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb tot mijn 25e gewoond en gewerkt op verschillende (zorg)boerderijen. Ik heb een achtergrond in de gehandicaptenzorg en ik heb met veel plezier altijd in de zorg gewerkt. Maar ik voelde dat er meer in mij zat en ontwikkelde mezelf verder als ademcoach.

Ik was het type wat altijd maar door ging, over mijn grenzen, niet luisterend naar wat goed voor mij was. Later ontdekte ik dat mijn lichaam alle antwoorden heeft maar dat ik de verbinding met mijn lichaam kwijt was omdat ik zoveel in mijn hoofd zat. Dat is meer dan logisch in deze mannelijke maatschappij. We hebben tenslotte ook nooit geleerd hoe je goed in verbinding kan staan met je gevoel, hoe emoties werken, hoe gedachten werken en hoe je ervoor zorgt dat je bewust bent van de signalen van je lichaam. Dit leerde ik pas veel later in de vele studies en trainingen die ik heb gedaan.

Ik ben rustig, eerlijk, praktisch, gevoelig en spiritueel. Ik combineer dan ook mijn nuchtere praktische kant met mijn spirituele kant in mijn rol als therapeut. Het is mijn missie om gepassioneerde vrouwen met een visie die hun leven een 7tje geven te uplevelen naar een 10. Door ze hun eigen authenticiteit te laten ownen en te laten leven op het ritme van de (eigen) natuur. Het doorbreken van angst, onzekerheid, conditioneringen en patronen die haar belemmeren om vrij en authentiek te leven.

 

Wild lives in her soul

Plan je matchcall
FAQ

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies zijn 1:1 live in Delft. In een enorm schattig tuinhuisje op een hele betoverende plek in de natuur. Zo wordt het mogelijk om ook buiten in de natuur een sessie te ondergaan.

Wat gaat het mij concreet opleveren?

Dat is voor iedereen anders. Dit ligt aan waar jij op dit moment staat met jouw reis van persoonlijke ontwikkeling. Dit is vaak een vraag die wordt gesteld ‘vanuit het hoofd’. Want het hoofd wil controle, het hoofd wil weten wat het jou exact gaat opleveren. Maar ik wil je uitnodigen om te proberen naar je hart te luisteren. Wat zegt je hart? Zonder dat je exact weet wat het jou gaat opleveren weet je vaak allang of je dit traject wilt.

Wanneer zijn de sessies?

De sessies kan je inplannen op een moment dat het voor jou uitkomt. Ik heb een digitale agenda met verschillende mogelijkheden doordeweeks.

Wanneer kan ik starten?

Er is vanaf september 2023 weer plek voor het mentorship traject. Er zijn een beperkt aantal plekken dus wil jij zeker zijn van een plek? Boek dan alvast een intake zodat we kunnen kijken of wij een juiste match zijn.