Herken je dit?
 • Je doet veel vanuit je hoofd waardoor je moeilijk je gevoel weet te volgen
 • Je bent een kei in dingen fixen
 • Je laat je soms nog belemmeren door de stemmen in je hoofd
 • Je bent resultaatgericht en vergeet af en toe naar het proces te kijken
 • Je gaat als een sneltreinvaart door het leven waardoor je het moeilijk vind om daadwerkelijk te genieten van de dingen die je bereikt hebt
 • Je bent moe van al het ‘moeten’
 • De lat voor jezelf (en je omgeving) ligt hoog
 • Als je iets doet wil je het goed doen ook
 • Je hebt moeite met ontspannen
Maar het kan ook anders…

Als je als vrouw in deze westerse maatschappij mee wil tellen, is het belangrijk om je te realiseren dat we leven in een maatschappij die is ingericht door mannenenergie en mannelijk denken. Als vrouw beschik je over vrouwelijke energie én mannenenergie. Wanneer je het ver wil schoppen in je carrière dan zal je de mannenenergie ook regelmatig moeten inzetten. Doelgericht bezig zijn, presteren en daden stellen zijn onderdelen van de mannelijke energie in ons. Dit gaat goed zolang je daarnaast ook ruimte maakt voor je vrouwelijke energie en heel bewust momenten inlast van ontspanning en overgave. Als jij je herkent in bovenstaande punten betekent dit dat je meer in je mannelijke energie zit.

Als jij altijd maar doorgaat en niet of nauwelijks kunt ontspannen, dan kan je nooit genieten van datgene wat je hebt bereikt. Want wanneer je iets hebt bereikt ben je alweer bezig met het volgende actiepunt op je lijst. Het leven is té leuk om er met een sneltreinvaart doorheen te banjeren. Als jij weer meer ruimte geeft aan je vrouwelijke energie is het makkelijker om te ontspannen, rust te ervaren en te leven vanuit flow en plezier.

Plan je 30 min match gesprek
The day you stop racing, is the day you win the race
Wat anderen over Marissa zeggen

“Marissa heeft mij geholpen om meer op mezelf te durven vertrouwen. Ik voelde mij vanaf moment 1 dat ik Marissa sprak op mijn gemak en dat was heel prettig, want daardoor voelde het ook oke om mezelf kwetsbaar op te stellen en aan de slag te gaan met mijn doelen. Ik kan iedere vrouw die op zoek is naar een coach Marissa aanraden! Ze is warm en straalt rust uit , maar ze is ook zeker doortastend wanneer dat nodig is. “

Sietske, 26 jaar

“De kracht, rust en liefde die Marissa uitstraalt tijdens de ademsessies heb ik mogen ervaren en gun ik iedereen die worstelt met zichzelf, om datgene terug te vinden waar je naar op zoek bent. “

Tineke, 35 jaar

“Ontzettend krachtige, bijna onbeschrijfelijke ervaring waarbij er veel emoties naar boven kwamen. Oude patronen, angst en verdriet heb ik vanuit een ander perspectief kunnen observeren en hierdoor een plekje kunnen geven. ”

Saskia, 34 jaar
Wat gaat Liberate your wild woman jou opleveren?

Uit het hoofd, in je hart

Het hart heeft een elektromagnetisch veld dat 5000 keer meer magnetisme heeft dan het veld van de hersenen. Het hart leert en onthoudt en het neemt beslissingen onafhankelijk van de hersenen. Wanneer onze hartenergie is verstoord (door bijvoorbeeld angst of woede wat altijd vanuit het hoofd komt), krijgen de hersenen het bericht dat er stress is. Als onze hartenergie rustig is, vallen de hersenen vanzelf in flow. Harmonie in ons systeem komt door het hart, niet door ons hoofd.

Zelfvertrouwen

In je hoofd zitten de stemmen die jou klein houden. De stemmen die jou aan het twijfelen maken. In je hart zit je kracht, vertrouwen en vrede. Wanneer je dus meer in je hart zit, voel je meer kracht, vertrouwen en vrede. Als je hart de leider is kan je niet anders dan gelukkig zijn en gelukkige omstandigheden aantrekken.

Meer energie

Wanneer je grotendeels vanuit je hoofd leeft zal je continu ‘aan’ staan. Je weet simpelweg niet hoe je jezelf ‘uit’ kan zetten. Als jij leert hoe je kan leven vanuit jouw voorwaarden en jouw ritme kan je precies presteren op de momenten dat je moet presteren. Rusten op de momenten dat je moet rusten.

Een leven op jouw ritme en jouw voorwaarden

De reden dat er meer vrouwen dan mannen bij de huisarts komen met burn-out klachten is omdat er te weinig balans is tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Vrouwen willen mee doen met deze maatschappij die door mannen is ingericht. Dit resulteert erin dat je niet leeft op jouw voorwaarden en op jouw ritme. Maar als je dit té lang en té veel doet breekt het je op. Je lichaam trekt de stekker eruit en je krijgt verschillende fysieke, mentale en psychische klachten.

Meer plezier

Alle situaties waarin je niet in flow bent heeft angst als ondertoon. Dat zie je niet altijd omdat je ook niet altijd letterlijk de angst voelt. Misschien voel je alleen gedrevenheid. Maar waar komt die gedrevenheid vandaan? Als je dieper kijkt zul je onder die gedrevenheid een belemmerende overtuiging vinden. In flow ben je niet gedreven. Je bent in een open staat en vertrouwt erop dat vanzelf de juiste omstandigheden op je pad komen die jou helpen groeien en bloeien. Als je meer in flow bent kan je dus ook meer plezier hebben.

Plan je match call in
Dit is wat je krijgt
 • Kick-OFF “Ontdek het vuur uit je vrouwenlijn”

Babette Tasseron is systemisch therapeut en heeft jarenlange ervaring in opstellingen. Zij gaat deze Kick-off faciliteren door een opstelling ‘het vuur uit je vrouwenlijn’. Tijdens deze dag ga je ontdekken wat er generatie op generatie is doorgegeven uit jouw vrouwenlijn. Zodat je patronen en conditioneringen kan gaan doorbreken. Iets wat misschien al generaties lang wordt doorgegeven…

 • Maandelijkse Q&A call

In deze call bespreken we waar je tegenaan loopt en zal ik je spiegelen in de stukken die jou belemmeren. Door jezelf te omringen met mensen met dezelfde interesses, mensen die ambitie hebben, gepassioneerd zijn in wat ze doen en gemotiveerd om hun persoonlijke en zakelijke doelen te behalen kan jij dit ook veel makkelijker en sneller behalen.

 • Verschillende masterclasses

Er zullen verschillende onderwerpen aan bod komen die jou helpen om meer te gaan leven naar het ritme van jouw leven. Leven op jouw voorwaarden en de verbinding te maken met het hart i.p.v. het hoofd.

 • Livedag LEAP

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process en is een energietransmissie waarbij je jouw levensenergie – ook wel Kundalini energie – ontwaakt. Tijdens de sessie maak je je vrij van blokkades en om jouw levensenergie voluit te laten stromen. Resultaat is meer innerlijke rust, energie, flow en kracht. Het betreft een natuurlijk proces en is gebaseerd op de wetenschap van vibratie, welke golven & verschuivingen in de hersenen en interne processen creëert. Deze sessie is om je weer te verbinden met de vrouwelijke levensenergie in jou.

 • 1:1 Private rebirthing breathwork sessie

Tijdens een Rebirthing breathwork sessie wordt je hoofd het zwijgen opgelegd en mag je lichaam spreken. Door middel van de ademhaling kan je emotionele en mentale blokkades verwerken en loslaten. Trauma en impactvolle gebeurtenissen slaan we op in ons lichaam. Dit zijn energetische blokkades die voor verschillende klachten kunnen zorgen. Denk hierbij aan een burn-out, spanning in je spieren en onrust in je hoofd. Met een breathwork sessie creëer je letterlijk ruimte in je lichaam en geest.

 • Secret closing

We sluiten het traject af met een secret celebration. Dit wordt echt een té gek moment om de wild woman in jou te vieren.

 • BONUS ALS JE VOOR 1 MEI IN STAPT!

Als jij voor 1 mei instapt ontvang je deze toffe bonus! Een 1:1 call waarin ik jou meeneem naar de wereld van human design. Human design is een gecombineerd systeem tussen de westerse en oosterse wetenschap. Sinds ik mijn leven én business leef vanuit mijn design is alles compleet veranderd. Dit gun ik jou ook! Met mijn praktische blik kan ik precies zien waar er voor jou kansen liggen a.d.h.v. je Human Design.

JA, dat wil ik!
ademcoach


Wat anderen zeggen

Je investering

Heb jij nu zoiets: ‘omg dit is iets voor mij!’ Super leuk! Dan is de kans groot dat jij een goede match bent voor dit programma.

Dan nog even de praktische zaken:

Betaal in één keer
 • 6 maanden support

 • Maandelijkse Q&A call

 • Verschillende masterclasses

 • 1 x livedag: familieopstellingen

 • 1 x livedag: LEAP

 • 1 x private rebirthing breathwork sessie

 • Secret closing

 • BONUS VOOR 1 MEI “Unlock your Human Design”

1 x 2300 exclusief BTW

(2.783 inclusief btw)

Plan je match call in
Betaal in 6 x
 • 6 maanden support

 • Maandelijkse Q&A call

 • Verschillende masterclasses

 • 1 x livedag: familieopstellingen

 • 1 x livedag: LEAP

 • 1 x private rebirthing breathwork sessie

 • Secret closing

 • BONUS VOOR 1 MEI “Unlock your Human Design”

6 x 399 exclusief BTW

(482,79 inclusief btw)

Plan je match call in
Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Marissa Langeveld en sinds 2019 werkzaam als ademcoach. De natuur en het lichaam hebben altijd een belangrijk onderdeel gehad in mijn leven. Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb tot mijn 25e gewoond en gewerkt op verschillende (zorg)boerderijen. Ik heb een achtergrond in de gehandicaptenzorg en ik heb met veel plezier altijd in de zorg gewerkt. Maar ik voelde dat er meer in mij zat en ontwikkelde mezelf verder als ademcoach.

Ik was het type wat altijd maar door ging, over mijn grenzen, niet luisterend naar wat goed voor mij was. Later ontdekte ik dat mijn lichaam alle antwoorden heeft maar dat ik de verbinding met mijn lichaam kwijt was omdat ik zoveel in mijn hoofd zat. Dat is meer dan logisch in deze mannelijke maatschappij. We hebben tenslotte ook nooit geleerd hoe je goed in verbinding kan staan met je gevoel, hoe emoties werken, hoe gedachten werken en hoe je ervoor zorgt dat je bewust bent van de signalen van je lichaam. Dit leerde ik pas veel later in de vele studies en trainingen die ik heb gedaan.

Ik ben rustig, eerlijk, praktisch, gevoelig en spiritueel. Ik combineer dan ook mijn nuchtere praktische kant met mijn spirituele kant in mijn rol als therapeut. Het is mijn missie om gepassioneerde vrouwen met een visie die hun leven een 7tje geven te uplevelen naar een 10. Door ze hun eigen authenticiteit te laten ownen en te laten leven op het ritme van de (eigen) natuur. Het doorbreken van angst, onzekerheid, conditioneringen en patronen die haar belemmeren om vrij en authentiek te leven.

Mijn visie

Omdat we teveel verwijderd zijn van de natuur zijn we daarmee ook teveel verwijderd van onze eigen natuur. Vrouwen hebben in deze mannelijke maatschappij de verbinding met het vrouwelijke verloren. Dit waarom vrouwen veel vaker een burn-out krijgen dan mannen. Door weer dichterbij je (eigen) natuur te leven kan je weer verbinden met wie jij diep van binnen bent. Door weer te gaan connecten met je hart i.p.v. met het hoofd kan je voelen welke ritme bij jou hoort en waar jij blij van wordt.

Wild lives in her soul

FAQ

Hoeveel tijd ben ik kwijt?

Ik geloof niet in een quick fix. Op het moment dat jij daadwerkelijk gedragsverandering wilt bereiken; oftewel uit je hoofd > in je hart. Dan kost dit tijd. Want bepaalde patronen en conditioneringen doe jij al je héle leven. Dus kost het ook tijd om te deconditioneren.

Totaal hebben we 3 live momenten. Drie dagen in je agenda waar jij een groot kruis mag zetten. Deze dagen zijn voor jou mooie vrouw. Niet voor een ander. Helemaal voor jou.

Daarnaast zijn er elke maand groeps coachcalls. Deze calls zijn op een vrijdagmiddag.

De masterclasses kan je live bij aanwezig zijn of terug kijken op een moment wat voor jou uitkomt.

Wat gaat het mij concreet opleveren?

Dat is voor iedereen anders. Dit ligt aan waar jij op dit moment staat met jouw reis van persoonlijke ontwikkeling. Dit is vaak een vraag die wordt gesteld ‘vanuit het hoofd’. Want het hoofd wil controle, het hoofd wil weten wat het jou exact gaat opleveren. Maar ik wil je uitnodigen om te proberen naar je hart te luisteren. Wat zegt je hart? Zonder dat je exact weet wat het jou gaat opleveren weet je vaak allang of je dit traject wilt.

Wanneer begint en eindigt het programma?

Juni 2023 start het programma. Als je voor 1 mei besluit om mee te doen dan ontvang je een toffe 1:1 bonus. Je kan tot 1 juni instappen. Daarna sluiten de deuren. Het programma eindigt november 2023.

Hoeveel mensen doen er mee?

Er is plek voor maximaal 8 personen. De groep zal klein en intiem blijven zodat je ook daadwerkelijk goede 1:1 begeleiding van mij kan ontvangen. Daarnaast kan je ook de voordelen van de groep ervaren. Door jezelf te omringen met mensen met dezelfde interesses, mensen die ambitie hebben, gepassioneerd zijn in wat ze doen en gemotiveerd om hun persoonlijke en zakelijke doelen te behalen kan jij dit ook veel makkelijker en sneller behalen.

Betaal in één keer
 • 6 maanden support

 • Maandelijkse Q&A call

 • Verschillende masterclasses

 • 1 x livedag: familieopstellingen

 • 1 x livedag: LEAP

 • 1 x private rebirthing breathwork sessie

 • Secret closing

 • BONUS VOOR 1 MEI “Unlock your Human Design”

1 x 2300 exclusief BTW

(2.783 inclusief btw)

Plan je match call in
Betaal in 6 x
 • 6 maanden support

 • Maandelijkse Q&A call

 • Verschillende masterclasses

 • 1 x livedag: familieopstellingen

 • 1 x livedag: LEAP

 • 1 x private rebirthing breathwork sessie

 • Secret closing

 • BONUS VOOR 1 MEI “Unlock your Human Design”

6 x 399 exclusief BTW

(482,79 inclusief btw)

Plan je match call in