ademcoach

Ben jij klaar om dit keer voor jezelf te kiezen?

Misschien herken je het wel, dat je zo veel met anderen bezig bent, dat je amper aan jezelf toekomt. Je denkt aan anderen, wanneer je niet bij ze bent en maakt je erg vaak zorgen over wat anderen van je denken. En je bent zorgzaam, maar soms gaat het ten koste van jezelf. Dat moet anders, maar hoe? Als coach in Delft help ik jou met meer rust in je hoofd.

Wandelcoach

Herken je dit?

 • Je hebt constant het gevoel dat je van alles ‘moet’
 • Je zit veel in je hoofd te piekeren over hoe je het anders zou moeten doen maar het lukt niet om hier verandering in te brengen
 • Je vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven waardoor je te vaak ‘ja’ zegt maar ‘nee’ bedoelt
 • Controle durven loslaten is een dingetje…
 • Je vindt het lastig om die negatieve stemmen in je hoofd uit te zetten waardoor je je soms nog laat leiden door angst i.p.v. vertrouwen

Het kan ook anders…

Leer hoe jij weer in contact kan komen met je eigen behoeften en verlangens. Ik ben ervan overtuigd dat jij alle antwoorden al in je hebt. Alleen leef je nog veel meer vanuit je hoofd dan vanuit je lichaam. Ik leer je weer luisteren naar de signalen van je lichaam zodat je passende keuzes kan maken op het gebied van je werk, gezondheid en je leven.

Hoe zou het zijn voor je als je:

 • Sterk in je schoenen staat
 • Jouw grenzen herkent en erkent
 • Meer kan leven vanuit je gevoel
 • Minder piekert
 • Beter voor jezelf zorgt
 • Krachtige keuzes maakt
 • Meer rust in je hoofd en lichaam zou hebben
Dit wil ik!
ademcoach

Mijn belofte aan jou

1. Tijdens een sessie gaan we altijd iets doen

Zodat jij uit je hoofd komt. Ik geloof erin dat de antwoorden niet in ons hoofd zitten. Anders had je ze allang gevonden toch? Door uit je hoofd te komen en weer de verbinding met je lichaam te voelen zal je ervaren welke wijsheden er allemaal in je lichaam zitten verscholen.

2. Je krijgt verhelderende inzichten

Elke verandering begint bij bewustzijn. Ik ben jouw spiegel zodat patronen en valkuilen zichtbaar worden. Samen komen we daarin een stapje dieper. Ik help je deze patronen en valkuilen te doorbreken zodat jij stappen kan zetten richting het leven dat je wél gelukkig maakt.

3. Je krijgt praktische tools mee

In de sessies werken we aan bewustwording en hoe je met deze bewustwording stappen kan zetten richting je doel. Maar juist buiten de sessies zal je big shifts gaan ervaren. Het is daarom fijn om praktische tools te hebben zodat je actief aan de slag kan met je verandering.

ademcoach

Zij gingen je voor…


“Door haar warmte, openheid en doortastende vragen leerde ik waar mijn onzekerheid vandaan kwam”

Saskia, 32 jaar


“Mijn tip: Gun jezelf een coach! Marissa heeft mij mooie stappen laten maken”

Tamara, 38 jaar


“Ik voelde mij vanaf moment 1 dat ik Marissa sprak op mijn gemak”

Sietske, 26 jaar

Meer reviews
ademcoach

Don’t wait for the right time to start, just do it

Groei traject

 • In drie maanden gaan we aan de slag met je doel. Elke twee weken heb je een 1:1 coachsessie die wordt afgestemd op jouw behoeften. Je gaat altijd met praktische tools naar huis zodat het ineens kinderspel wordt om stappen te zetten.

 • Totaal heb je vijf coachsessies van 75 minuten. We stemmen af welke vorm van coaching het beste aansluit bij je behoefte en vraag. Je kan hierbij denken aan coaching met de hond, wandel coaching, het onderzoeken van je kernwaarden en belemmerende overtuigingen. Ik heb een toolbox vol met oefeningen en opdrachten die jou helpen met meer inzicht en praktische stappen.

 • Je krijgt één ademsessie van 120 minuten. Met de adem wordt je hoofd en zwijgen opgelegd en mag je lichaam spreken. Een ademsessie is een hele fijne manier om opgeslagen spanning en emoties op te ruimen die jij hebt opgeslagen in je lichaam.

 • In deze drie maanden ben ik je sparringpartner. Ook buiten de sessies om via WhatsApp (van maandag t/m vrijdag).

600 per maand

Mijn werkwijze

Ik ben ervan overtuigd dat een veilige omgeving de basis is van persoonlijke ontwikkeling. Van beide kanten is een gevoel van de juiste match belangrijk. Daarom kijken we tijdens de kennismaking of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Als we besloten hebben om samen verder te gaan, dan kijken we naar wat jou op dit moment in de weg staat om jouw volledige potentie te leven. 

Samen aan de slag!

 • Ik geloof dat je door dingen te doen kunt ervaren waar het om gaat. Daarom praten we niet alleen: we gaan in de sessies altijd iets doen. Ik maak bijvoorbeeld gebruik van krachtige oefeningen en maak graag gebruik van de elementen uit de natuur, zoals wandelcoaching. Het uitgestrekte natuurgebied waarin mijn praktijk zich bevindt is daardoor de ideale plek.
 • Ook is het mogelijk om met coach hond (Beer) te werken. Beer is een gecertificeerde coachhond die als een spiegel fungeert. Een hond is gevoelig en geeft onmiddellijk feedback over je gedrag in het hier en nu. Ze geven perfect aan wanneer jouw denken, voelen en handelen niet op één lijn zitten.
Plan je gratis match gesprek
ademcoach

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen