ademcoach

Van fulltime onzeker naar daredevil op een motor

“Wist je dat je heel vaak bij mij bent Maris. Als ik spannende dingen doe hoor ik jou in mijn hoofd: “je kan dit”. 

Ze zat stralend tegenover me… “het gaat echt goed met me”. 

Ik mag al een aantal jaar meelopen met de reis van deze vrouw. Ze startte bij mij in een 1:1 traject voor 10 ademsessies. En een half jaar later kwam ze bij mij in het coachtraject.

Toen ze bij mij startte in het traject was ze vooral zichzelf kwijt. Ze liep tegen meerdere blokkades aan. Maar haar grootste blokkade was dat ze zichzelf heel erg klein hield. Ze durfde dingen niet te doen. Durfde niet in haar eentje op het terras te zitten of te sporten.

Hoe dat nu gaat? Ze heeft een week geleden haar motorrijbewijs gehaald. En dit traject heeft ze helemaal in haar eentje gedaan. Ze gaat drie keer per week trainen met een personal trainer en gaat in haar eentje op pad.

Of ze het nog spannend vind? Ja zeker. “Maar ik gebruik dan jouw trucjes en handvatten Maris, dat helpt zo erg!”

“Ik was zelfs niet zenuwachtig voor mijn examen van mijn motorrijbewijs. Nou je kan je niet voorstellen wat dit voor mij betekent… Ik had niet verwacht dat ik dit ooit over mezelf zou kunnen zeggen”

Vaak weten we allang dat we de potentie in ons hebben. We voelen dat er meer in ons zit. Maar het komt er dan niet lekker uit.. je wordt tegengehouden door die gedachten die door je hoofd spoken. Twijfels die je hebt over jezelf… twijfels die je hebt of je wel op het juiste pad bent… Twijfels over je baan.. twijfels over je man etc. etc.

Maar in het hoofd zitten de antwoorden niet. Door dingen te gaan ondernemen, dingen te gaan doen, je angsten aan te gaan kijken. Daar kan je het meeste over jezelf leren. In beweging zijn… En meestal is dat nou eenmaal fijner met een coach naast je. Iemand die jouw potentie ziet. Iemand die jou een vriendelijke schop onder je kont geeft wanneer het even spannend is. Iemand die jou echt even hoort.

Voel jij dat het tijd is om in beweging te komen? En wil je net als Tineke dit samen met een coach doen? Dan is mijn nieuwste traject voor jou.

Hét mentorship traject.

Dit traject gaat over jou. Elke sessie voelen we in wat jij op dit moment nodig hebt. Of dit nu een fijne wandeling in de natuur is of een ademsessie om de spanning uit je lichaam los te laten.

Dit is hét traject voor big shifts op allerlei verschillende niveaus. Denk aan energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel. Zodat jij meer kan gaan leven naar degene die je daadwerkelijk bent.

Voel jij een ‘ja’ maar merk je dat je nog twijfels hebt. Plan dan een kennismakingsgesprek om te zien of wij een goede match zijn.

Plan je gratis match gesprek
Waarom schaduwwerk?