Vanaf september zijn er 3 plekken vrij, plan nu alvast je intake!
ademcoach

Doorbreek je blokkades voor het leven van je dromen

Blijf jij constant maar tegen dezelfde patronen aanlopen? Kan je het goed vanuit je hoofd vertellen en weet je maar al te goed hoe je in elkaar zit of waar de blokkades vandaan komen? Maar toch lukt het je niet om deze blokkades en patronen te doorbreken. Dan is de full journey iets voor jou.

Plan je gesprek
Jij bent
 • Veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Zoals podcast luisteren, boeken lezen, eeuwig door Instagram scrollen..
 • Iemand die ambitieuze dromen en doelen voor zichzelf heeft
 • Staat open voor een spirituele kijk op het leven maar bent ook nuchter
 • Iemand die graag met én voor mensen werkt
Maar….
 • Je merkt dat je vast loopt
 • In dezelfde patronen blijft hangen die jou belemmeren. Denk aan burn-out, onzekerheden, spanning in het lichaam..
 • Je zit voornamelijk in je hoofd te bedenken hoe je die dingen moet aanvliegen
 • Je hebt misschien al meerdere hulpverleners gesproken maar hebt ervaren dat praten voor jou niet werkt
Ontdek de magie van ‘rebirthing breathwork’

Met breathwork word je hoofd het zwijgen opgelegd en mag je lichaam spreken. Door middel van de ademhaling kan je emotionele en mentale blokkades verwerken en loslaten. Trauma en impactvolle gebeurtenissen slaan we op in ons lichaam. Dit zijn energetische blokkades die voor verschillende klachten kunnen zorgen. Denk hierbij aan een burn-out, spanning in je spieren en onrust in je hoofd. Met een breathwork sessie creëer je letterlijk ruimte in je lichaam en geest. Elke sessie is anders en je krijgt precies wat jij op dat moment nodig hebt.

Één ademsessie staat gelijk aan meerdere therapiesessies

Dit wil ik!
ademcoach

“Ik was zo onder de indruk van de werking van die sessies dat ik uiteindelijk de volle tien sessies heb gevolgd”

Mascha, 40 jaar

“De kracht, rust en liefde die Marissa uitstraalt tijdens de sessies heb ik mogen ervaren en gun ik iedereen die worstelt met zichzelf, om datgene terug te vinden waar je naar op zoek bent. “

Tineke, 36 jaar

“Het idee dat je lichaam opruimt waar je afscheid van kan nemen, zonder dat daar woorden voor nodig zijn, spreekt mij erg aan.”

Christine, 46 jaar

“Ontzettend krachtige, bijna onbeschrijfelijke ervaring waarbij er veel emoties naar boven kwamen. Oude patronen, angst en verdriet heb ik vanuit een ander perspectief kunnen observeren en hierdoor een plekje kunnen geven. ”

Saskia, 34 jaar
Waarom schaduwwerk?

Dit krijg je;

 • 10 sessies

  Tijdens de sessies staan jouw lichaam, je gevoel en jouw ademhaling centraal. Je lichaam krijgt de mogelijkheid om opgeslagen spanning los te laten. Zoals Einstein zei; ‘alles is energie’. En in jouw lichaam zit opgeslagen energie. Deze opgeslagen energie zorgt voor blokkades. Bevrijdt jezelf van deze blokkades en je voelt je herboren. De inhoud van de sessies zijn afgestemd op jouw proces. De sessies variëren van ademsessies tot lichaamsgerichte therapie sessies.

 • Stiltemiddag

  Tijdens een stiltemiddag worden patronen extra zichtbaar. Omdat je niet bent afgeleid door praten, telefoons of eten kan je niet anders dan focussen op jezelf. Je ontdekt de kwaliteit van je gedachten. Door bepaalde bewustwording te creëren kan je patronen doorbreken. Daarnaast werken we deze middag met het vuur element. Het vuur is reinigend en zal negatieve energie in je energielichaam verbranden.

 • Toegang tot online meditaties, visualisaties en werkboeken

  Je krijgt toegang tot mijn online meditaties, visualisaties, ademoefeningen en werkboeken. Zo kan je op elk moment en waar je maar wil aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

 • WhatsApp support

  Van maandag t/m vrijdag ben ik bereikbaar via whats’app. Je krijgt opdrachten, meditaties, ademoefeningen toegestuurd via de app zodat je alles bij elkaar hebt en elk moment van de dag kunt gebruiken. Je leert hierdoor ook buiten de sessies om hoe je beter met stress kunt omgaan en hoe je in de beste versie van jezelf kunt stappen.

Dit wil ik!
We werken met de vier elementen

Lucht

Het lucht element gaat over de adem. Bevrijdt je ademmechanisme (het ademen zonder blokkades) en je kwaliteit van leven zal positief veranderen. Adem = leven.

Water

Het water element is reinigend voor lichaam en geest. Om naast het water drinken en douchen te werken met het water kan je ervoor kiezen om een ademsessie in water te ervaren. Dit kan in warm of koud water. Dit hangt af van je ervaring met breathwork en je adempatroon.

Aarde

Het aarde element gaat over voeding, beweging en werk. Dit zijn ook de thema’s die we aanstippen tijdens het traject.

Vuur

Het vuur element is enorm krachtig. Vuur kan materiaal transformeren. Het kan ook energie transformeren. Energie wat jij bij je draagt en niet van jou is kan gereinigd worden met het vuur element. Om de kracht van het vuur te ervaren krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan een stiltemiddag. Je zit hier minimaal 3u bij het vuur.

ademcoach

Het heeft mij heel veel geestelijke vrijheid gegeven. Ik durf weer te dromen en doelen te stellen. Luisteren naar mijn gevoel door in te checken bij mezelf. Doen waar ik gelukkig van word.”

Saskia, 34 jaar

Marissa is erg professioneel en tegelijkertijd heel lief, zodat je je veilig voelt om dit avontuur samen aan te gaan. Alle sessies waren anders, maar de keer in het koud water bad bij de mooie bloementuin was de meest intense ervaring.”

Christine, 46 jaar

Het heeft mij heel erg geholpen om inzichten te krijgen in het leven, in mijzelf en de dingen waar ik tegen aan liep.”

Femke, 29 jaar

Vanaf het begin voelde ik mij erg veilig en op mijn gemak. Daarnaast als je ergens tegen liep dacht Marissa altijd erg mee, wat heel fijn en verhelderd was. ”

VIvian, 25 jaar
Hoe ga je om met weerstand?
Antwoord op de meest gestelde vragen

Is dit iets voor mij?

De full journey is iets voor jou als je klaar bent voor big shifts. Je bent klaar met zelf aanmodderen en wilt nu écht verandering. Daarnaast ben je bereid om in jezelf te investeren.

Hoeveel kost de full journey?

De investering voor de full journey is 3000 exclusief BTW. Ben je ondernemer? Deze investering is zakelijk aftrekbaar en als ondernemer hoef je geen BTW te betalen.

Wanneer zijn de sessies?

De sessies kan je inplannen op een moment dat het voor jou uitkomt. Ik heb een digitale agenda met verschillende mogelijkheden doordeweeks. Je hebt elke week een ademsessie.

Hoe lang duurt de full journey?

De full journey duurt totaal 3 maanden. In deze drie maanden zien we elkaar elke week zodat jij een diepe transformatie ondergaat.

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies zijn 1:1 live in Delft. In een enorm schattig tuinhuisje op een hele betoverende plek in de natuur. Zo wordt het mogelijk om ook buiten in de natuur een sessie te ondergaan.

Wanneer kan ik starten?

Vanaf september 2023 komen er weer een aantal plekken vrij. Boek nu alvast je intake zodat we kunnen kijken of we de juiste match zijn.

Dit geef ik mezelf cadeau
ademcoach

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen