Wandel coaching

Ben jij klaar om je eigen pad te bewandelen? Een pad met meer zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfbewustzijn. Kom letterlijk en figuurlijk in beweging tijdens een wandeling. Door een wandeling wordt het helder in je hoofd. Tijdens het wandelen worden je linker hersenhelft (ratio en feiten) en je rechter hersenhelft (gevoelens en creativiteit) geactiveerd, waardoor je verstand en gevoel meer in balans komen.

Coachen met honden

PAKKET MET WANDELCOACHING

Wil jij op zoek naar je eigen pad? In mijn pakketten van 6, 8 of 10 sessies help ik jou de verbinding met jezelf te herstellen. Dit doen we onder andere door middel van wandelcoaching.

Pakketten

EEN MINDFULNESS WANDELING OF LOSSE WANDELSESSIE

Wil jij liever een losse wandelsessie bij mij boeken? Dat kan! Lucht je hart tijdens een wandeling. Ik bied een onbevooroordeeld luisterend oor.

Wandel met mij

Wandel coaching is één van de methodes die ik inzet tijdens mijn coaching programma’s. Creativiteit, intuïtie en intellectuele helderheid wordt door wandelen sterk geprikkeld. Tijdens het wandelen wordt dopamine en endorfine aangemaakt in het lichaam waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Daarnaast neemt de productie van stresshormonen af, dit helpt je makkelijker keuzes te maken of tot nieuwe ideeën en inzichten te komen.  De wandelpaden symboliseren het levenspad die je bewandeld en welke je graag wilt gaan bewandelen.

Wandel coaching is in het bijzonder geschikt voor:

  • De ontdekking naar een nieuwe fase in je leven
  • Het opdoen van creatieve, zakelijke of intellectuele inspiratie
  • Stress, overspannenheid en herstel van een Burn-out

“De coaching heeft mij veel inzicht gegeven in wat belangrijk voor mij is, waar mijn krachten liggen, wat mijn drijfveren zijn en wat mij energie en plezier geeft in mijn werk”

“Ik voelde me direct vertrouwd bij Marissa.”

“Marissa wist altijd de juiste manier aan te bieden om verder te komen met de dingen waar ik tegenaan liep.”

“Wat ben je toch een bijzonder fijn mens.”

“Vond het een fijne sessie, mede door de rust en vriendelijkheid die je uitstraalt.”

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen