Locatie

Vind jij de omgeving waarin je woont en werkt belangrijk? Voel jij je minder prettig in een groot kantoorpand? Dan ben je bij het juiste adres. Mijn coachpraktijk ligt gelegen op het terrein van de Bieslandse Heerlijkheid. Een voormalige boerderij uit 1800. De coachsessies worden gegeven in een lichte, sfeervolle serre. Per 1 mei worden de sessies gegeven in het tuinhuis. Deze twee locaties zijn perfect voor een coachsessie. Er is veel licht, ruimte, privacy en de sfeer is heel relaxt. Je zult je al op je gemak voelen wanneer je hier het terrein op loopt.

Het tuinhuis

Vanaf mei geef ik mijn coachsessies in het tuinhuis van de Bieslandse Heerlijkheid. Het is een unieke plek midden in de natuur. Wat mij betreft kan er geen mooiere locatie zijn om te coachen. Het is een privé tuinhuis met uitzicht op de weilanden. Het enige wat je hoort zijn de vogels en de kikkers. Alleen al door op deze plek te verblijven zal de rust als een warme deken over je heen vallen.

Plan je gratis kennismakingsgesprek

Nog meer genieten van deze betoverende plek?

Dat kan! Mocht je naast de coachsessies los een weekend in het tuinhuis willen verblijven? Dat kan! Neem je partner, moeder of dochter mee naar deze geweldige plek. Vanaf mei  verhuren wij het tuinhuis van vrijdag t/m maandag. Je kan dan extra lang genieten van dit betoverende tuinhuis zodat je volledig tot rust kan komen.

Meer informatie

“De coaching heeft mij veel inzicht gegeven in wat belangrijk voor mij is, waar mijn krachten liggen, wat mijn drijfveren zijn en wat mij energie en plezier geeft in mijn werk”

Mathilde Zevenbergen

“Ik voelde me direct vertrouwd bij Marissa.”

Sandra Poot

“Marissa wist altijd de juiste manier aan te bieden om verder te komen met de dingen waar ik tegenaan liep.”

Mathilde Zevenbergen

“Vond het een fijne sessie, mede door de rust en vriendelijkheid die je uitstraalt.”

Sandra Poot

Ik vond het traject heel leerzaam, met name door de verschillende werkvormen. Het is bijzonder om te ervaren dat je jezelf door middel van meditatie, mindfulness jezelf kan verlossen van negatieve gedachten.

M.V.

Ik voelde mij veilig en begrepen door Marissa

M.V.

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen