ademcoach

Breathwork en coaching

Op papier heb je alles voor elkaar, maar dit voel je niet zo… Je twijfelt of een coach wel iets voor jou is. Alleen is een coach niet wat overdreven? Maar ondertussen kom jij er in je hoofd niet uit. Mijn rol is om een spiegel te zijn zodat je niet blijft hangen in hetzelfde patroon en je daadwerkelijk kunt gaan kiezen voor het leven dat wél bij je past. Ik help je om grote stappen klein te maken, door middel van rebirthing breathwork en coaching. Zo wordt het ineens kinderspel om stappen te nemen.

Plan je gesprek
ademcoach

Mijn aanbod voor breathwork en coaching

Mentorship
 • 4 maanden

 • 8 sessies op maat

 • Stiltemiddag

 • Dagelijks WhatsApp support voor vragen of een liefdevolle schop onder je kont (van maandag t/m vrijdag)

Dit is een intensief traject van 4 maanden. Je hebt totaal 8 sessies die gericht zijn op het doorbreken van blokkades zodat jij kunt leven in lijn met wie jij daadwerkelijk bent. De sessies zijn altijd op maat en we voelen in wat er voor jou op dat moment nodig is. Dit is hét traject voor big shifts op allerlei verschillende niveaus.

2950 excl. btw 
in termijnen betalen mogelijk

Tell me more!
Workshop of training
 • De kracht van de adem en hoe je deze kunt inzetten voor meer ontspanning

 • Belemmerende overtuigingen doorbreken

 • Het ontdekken van je kernwaarden

Ik geef workshops of lezingen voor bedrijven die het belangrijk vinden preventief te werk te gaan voor langdurige stress en burn-out klachten bij medewerkers. Hierboven een aantal voorbeelden van workshops of lezingen. In overleg kan er een workshop of lezing op maat gemaakt worden.

Contact
Stiltemiddag

  Wil jij een heerlijke stiltemiddag voor jezelf zonder prikkels? Heb jij behoefte om te vertragen? Of wil je gewoon meer over jezelf leren? Door het snelle tempo waarin we leven vergeten we vaak om af te stemmen op onszelf. We gaan leven vanuit ons hoofd en vergeten wie we werkelijk zijn en echt van binnenuit willen. Door de stilte op te zoeken kan je weer verbinden met wie jij bent en wat jij wilt in het leven.

  79,50

  Meer info

  *Al mijn prijzen zijn exclusief 21% BTW

  Je kan per maand of in één keer betalen.

  Mijn werkwijze
  Ik ben ervan overtuigd dat een veilige omgeving de basis is van een goed coach traject. Van beide kanten is een gevoel van de juiste match belangrijk. Daarom kijken we tijdens de kennismaking in mijn praktijkruimte in Delft of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Als we besloten hebben om samen verder te gaan, dan kijken we naar wat jou op dit moment in de weg staat om jouw volledige potentie te leven. 

  ademcoach

  Dit is wat anderen zeggen…

  “Marissa laat er geen gras over groeien en helpt je echt om dieper te gaan en in de spiegel te kijken”

  Ontzettend veel gehad aan de coaching van Marissa. Ze heeft me geholpen om meer bij mezelf te komen, naar mijn lichaam en grenzen te luisteren en belangrijke knopen door te hakken in mijn leven. Marissa laat er geen gras over groeien en helpt je echt om dieper te gaan en in de spiegel te kijken. Dit op een duidelijke, maar heel zachte manier, waardoor het ineens kinderspel lijkt om stappen te nemen. Daarnaast helpt de bijzondere locatie en haar creativiteit om te varieren in middelen (gebruik coach kaarten, wandelen, opstellingen, meditatie en zelfs inzetten van haar hond en nu ook ademsessies) en haar absolute afstemming op de persoon, om het traject precies zo vorm te geven als bij jou als coachee past.

  Camilla, 28 jaar

  “Ontzettend krachtige, bijna onbeschrijfelijke ervaring waarbij er veel emoties naar boven kwamen”

  Als aansluiting op de coaching onderging ik de rebirthing breathwork journey. Ontzettend krachtige, bijna onbeschrijfelijke ervaring waarbij er veel emoties naar boven kwamen. Oude patronen, angst en verdriet heb ik vanuit een ander perspectief kunnen observeren en hierdoor een plekje kunnen geven. Marissa straalt zoveel rust en vertrouwen uit tijdens het begeleiden van de sessie waardoor het erg gemakkelijk was om mij volledig over te geven aan cycle van het ademen. Het heeft mij heel veel geestelijke vrijheid gegeven. Ik durf weer te dromen en doelen te stellen. Luisteren naar mijn gevoel door in te checken bij mezelf. Doen waar ik gelukkig van wordt. Lieve Maris, ik ben je heel dankbaar voor dit mooie traject! Je bent een topper!

  Saskia, 32 jaar

  “Ik heb mij altijd veilig gevoeld. Alles kon besproken worden en dat is ontzettend belangrijk als je met een coach in zee gaat”

  Toen ik bij Marissa aanklopte zat ik erdoorheen. Er was écht werk aan de winkel. Tijdens de sessies heeft ze mij goed begeleid en een spiegel voorgehouden waar nodig. Dat laatste was niet altijd even leuk of prettig, maar wel noodzakelijk om stappen te zetten. Daarnaast heeft de ademsessie mij geholpen om e.e.a. los te laten. Een pittige sessie, maar ik heb mij geen moment onveilig gevoeld dankzij de kundige en liefdevolle begeleiding van Marissa. Dit geldt overigens voor het hele traject. Ik heb mij altijd veilig gevoeld. Alles kon besproken worden en dat is ontzettend belangrijk als je met een coach in zee gaat. Nu het traject is afgerond heb ik enorme stappen gezet in de goede richting. Ik voel mij sterker in mijn hoofd en lichaam, en heb er vertrouwen in dat er veel moois op mijn pad gaat komen. Bedankt lieve Marissa!

  Stéphanie, 36 jaar

  Dit wil ik ook!
  ademcoach

  Instagram

  PUUR Biesland Coaching volgen