Wil jij meer vertrouwen, rust en plezier in je leven?

Breathwork is een therapeutische schoonmaak van vastzittende emoties en patronen in je lichaam en geest. Door te werken met de ademhaling creëer je letterlijk en figuurlijk meer lucht in je lichaam en leven. Onderdrukte emoties worden opgeruimd zodat je ruimte kan maken voor positieve gedachten en gevoelens die in lijn zijn met wie jij daadwerkelijk bent.

Herken je één van deze dingen?

 • Stress, burn-out & spanningsklachten
 • Spierspanning en vastzittende spieren
 • Patronen die je belemmeren (denk aan perfectionisme, controle, jezelf wegcijferen)
 • Veel vanuit het hoofd leven
 • Onverwerkt trauma

Dan is Rebirthing Breathwork misschien wel datgene waar jij al langere tijd naar opzoek bent…

Ontdek de magie van breathwork

De ademhalingstechniek ‘Rebirthing Breathwork’ is een holistische vorm van ademhalen waarbij de in,- en uitademhaling met elkaar verbonden zijn. Door deze manier van ademen ontstaat een diepe ontspanning in je lichaam. De ademhaling brengt je in contact met je emoties en gevoelens, vooral wanneer deze zijn onderdrukt. Vastzittende emoties en pijnlijke herinneringen kunnen hierdoor naar de oppervlakte komen. Door ruimte te geven aan deze gevoelens en emoties kunnen ze worden verwerkt en losgelaten.

Rebirthing Breathwork is veel meer dan alleen verbonden ademhalen. Gedurende een traject werken we met de vier elementen; water, aarde, lucht en vuur. Deze elementen gebruiken we om je lichaam, geest en ziel te reinigen.

Vision quest

Tijdens één van de reizen met de adem krijg je een vision quest dag. Een vision quest is gebaseerd op en eeuwenoud ritueel waarbij je je terug trekt in de natuur zonder eten. De vision quest vindt plaats op de prachtige locatie van de Bieslandse Heerlijkheid. Met behulp van een aantal vragen krijg je de mogelijkheid om antwoorden te vinden over je huidige leven, patronen en verlangen in de toekomst. Doordat de vision quest volledig in stilte in de natuur is (als het weer het toe laat, bij het open vuur) krijg je de gelegenheid om naar binnen te keren.

Wat anderen zeggen…

“In haar armen heb ik pure flow ervaren”

Met haar kennis en ervaring voelde ze precies aan wat ik nodig had waardoor ik bij iedere ademhaling dieper en dieper in mijn gevoel kon zakken. Mijn ego was heel even niet aanwezig en mijn gevoelens des te meer. Zoveel inzichten en antwoorden op vragen kwamen als uit het niets in mijn bewustzijn. Dankjewel lieve en mooie Marissa.

Jantine

“Ik vond een fijne warme en liefdevolle plek voor het onder ogen komen en helen van belangrijke stukken”

Ze faciliteerde een ruimte waarin ik mezelf zichtbaar durfde te maken in een stuk waarin ik mij lange tijd onveilig heb gevoeld. Marissa is open minded, holds space zonder oordeel. Hierin kon ik mezelf laten zien. Ze is een fijne gesprekspartner en coacht vanuit levenservaring. Dankjewel voor je krachtige begeleiding.

Doreen

“Een ademsessie waarbij ik het vertrouwen in mijzelf helemaal mocht en kon voelen”

Vooraf aan de sessie hadden we een fijne intake waarbij ze exact de juiste vragen stelde. Ze is een luisterend oor en voelt precies aan wat er nodig is. In de sessie zelf gaf ze fijne aanwijzingen, kracht om alles in mijzelf te vinden en een veilig gevoel zodat ik mij echt kon openstellen. Marissa is een kundige ademcoach die je met al haar liefde begeleidt.

Marianne
Meer reviews
Ademwerk

Aanbod

Small journey

 • Intensief maand traject
 • 3 ademsessies van 2 – 2,5 uur
 • Coaching, begeleiding en integratie ook buiten de sessies om (ook via Whats’app)
 • De mogelijkheid om over te stappen naar een full journey
 • Optioneel: één vision quest dag

Investering: € 597,00 exclusief BTW

Full journey

[meest gekozen]

 • Intensief 3 maanden traject
 • 10 ademsessies van 2 – 2,5 uur
 • Optioneel: één vision quest dag
 • Coaching, begeleiding en integratie ook buiten de sessies om (ook via Whats’app)
 • Na 10 ademsessies zijn de meeste blokkades en stagnaties verwerkt en beheers je de volledige techniek om zelf thuis toe te passen

Investering: € 1897,00 exclusief BTW

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen