Aanbod voor uw medewerkers

Investeer in de ontwikkeling en gezondheid van uw medewerkers. Met mijn ervaring uit de zorg weet ik hoe het is om jezelf op de tweede plek te zetten. Het zorgen voor anderen is als een tweede natuur waardoor het soms lastig is om voor jezelf te kiezen. De loyaliteit en betrokkenheid is zo hoog dat medewerkers te laat aan de bel kunnen trekken als het niet goed gaat. Voordat uw medewerker dan hulp krijgt kan het nog tijden duren i.v.m. de wachttijden van hulpverlening. Een langdurig ziekteverzuim ligt hier op de loer. Om dit traject voor te zijn is het van belang tijdig hulp in te schakelen. Als coach ben ik er om te werken aan het herkennen en aangeven van grenzen, opbouwen van zelfvertrouwen, het zorgen voor jezelf en werken vanuit je talenten en passie.

PAKKET 1

‘Basispakket’

In dit basis pakket kijken gaan we aan de slag met verschillende onderdelen zoals energie gevers en nemers in kaart brengen, belemmerende overtuigingen ombuigen tot positieve en we bekijken hoe de verbinding met je lichaam is. Je krijgt inzicht en gerichte actiepunten waar je mee aan de slag kan.

  • 5 coachsessies van 60 minuten

  • In mijn sfeervolle praktijkruimte in Delft of online via zoom

De investering van dit pakket is €497 exclusief BTW

Go for it!

PAKKET 2

‘Puur bewustzijn’

De medewerker maakt eten, zorgt voor een kopje thee, dat iemand lekker zit, is altijd zelf op tijd, reageert steunend, laat iemand zijn hart bij hem of haar luchten en is er voor anderen.  De medewerker is zorgzaam, maar soms gaat het ten koste van zichzelf en dat is niet opbouwend voor zijn of haar eigen leven. Dat moet anders, maar hoe?

  • 8 coachsessies van 60 minuten

  • What’s app begeleiding

  • Extra informatie, oefeningen en opdrachten

  • In mijn sfeervolle praktijkruimte of online via zoom

De investering van dit pakket is €779,- exclusief BTW

Go for it!

PAKKET 3

‘Stilstaan’

Als je je onrustig en gestrest voelt zit je niet lekker in je vel. Alles lijkt moeilijker, het leven wordt minder sprankelend en je voelt je niet gelukkig. Met dit pakket leert iemand hoe er weer rust in het leven terug gebracht kan worden. We gaan tijdens dit traject meer de verdieping in wat betreft mindfulness, verbinding met het lichaam en zelfcompassie.

  • 10 coachsessies van 60 minuten

  • What’s app begeleiding

  • Extra informatie, oefeningen en opdrachten

  • In mijn sfeervolle praktijkruimte of online via zoom

De investering van dit pakket is €954,- exclusief BTW

Go for it!
Losse sessie Dog Assisted Coaching

Ben jij benieuwd wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Plan dan je gratis kennismakingsgesprek in van 30 minuten!

Plan je gratis kennismaking

“Aan het begin van het traject nam ik veel verantwoordelijkheid op mij, ik wilde leren meer los te laten. De coaching heeft mij veel inzicht gegeven in wat belangrijk voor mij is, waar mijn krachten liggen, wat mijn drijfveren zijn en wat mij energie en plezier geeft in mijn werk”

Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg - 54 jaar oud

“Ik heb het contact met Marissa als prettig ervaren. Zeker ook voor de cliënt, aangezien het voor hem van belang was z.s.m. te starten. In een driegesprek hebben we in alle rust gesproken over de werkpunten voor de cliënt en wat ik/Gemiva graag als eindresultaat zou zien. De coaching heeft er aan bijgedragen dat de cliënt een eind op weg is om zaken die hem in de afgelopen jaren parten hebben gespeeld te ordenen, het traject gaat nog even verder maar over de resultaten tot nu toe ben ik erg tevreden.”

Locatiemanager

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen