Breathwork voor professionals

Breathwork is niet alleen voor yogi’s! Ontdek hoe breathwork een game-changer kan zijn voor je mentale en fysieke gezondheid. Leer hoe je je ademhaling kunt gebruiken om stress te verminderen, meer energie te krijgen en je concentratie te verbeteren. Breathwork is een bewezen methode om bewust met je ademhaling om te gaan en zo positieve veranderingen in je welzijn te realiseren. Het is een krachtig hulpmiddel dat diepe ontspanning, verhoogde energie en emotionele balans bevordert. Ontdek hoe de juiste ademhalingstechnieken jou en je team kunnen helpen bij het verminderen van stress en het voorkomen van burn-out.

Dit wil ik!
The day you stop racing, is the day you win the race
Wat anderen over Marissa zeggen

“Marissa heeft mij geholpen om meer op mezelf te durven vertrouwen. Ik voelde mij vanaf moment 1 dat ik Marissa sprak op mijn gemak en dat was heel prettig, want daardoor voelde het ook oke om mezelf kwetsbaar op te stellen en aan de slag te gaan met mijn doelen. Ik kan iedereen die op zoek is naar een ademcoach Marissa aanraden! Ze is warm en straalt rust uit , maar ze is ook zeker doortastend wanneer dat nodig is. “

Sietske, 26 jaar

“De kracht, rust en liefde die Marissa uitstraalt tijdens de ademsessies heb ik mogen ervaren en gun ik iedereen die worstelt met zichzelf, om datgene terug te vinden waar je naar op zoek bent. “

Tineke, 35 jaar

“Ontzettend krachtige, bijna onbeschrijfelijke ervaring waarbij er veel emoties naar boven kwamen. Oude patronen, angst en verdriet heb ik vanuit een ander perspectief kunnen observeren en hierdoor een plekje kunnen geven. ”

Saskia, 34 jaar
Waarom breathwork als professional?

1. Loslaten van beperkende patronen en overtuigingen

Rebirthing breathwork gaat diep in op de wortels van beperkende patronen en overtuigingen die je kunnen tegenhouden in je professionele leven. Door bewust te ademen en diepgaand te ontspannen, kun je toegang krijgen tot verborgen lagen van je onderbewustzijn. Dit stelt je in staat om beperkingen los te laten, oude overtuigingen te herprogrammeren en ruimte te creëren voor groei en succes.

2. Vergroten zelfbewustzijn en authentiek leiderschap

Als professional is zelfbewustzijn een cruciale eigenschap. Rebirthing breathwork moedigt diepgaande zelfreflectie aan en stelt je in staat om jezelf beter te begrijpen. Door bewust contact te maken met je innerlijke wereld, kun je je authentieke zelf omarmen en een krachtige basis leggen voor leiderschap. Je ontdekt je sterke punten, identificeert groeigebieden en ontwikkelt een heldere visie voor je professionele toekomst.

3. Beter omgaan met stress

Professionals worden vaak geconfronteerd met stressvolle situaties en emotionele uitdagingen. Rebirthing breathwork biedt effectieve technieken om stress te verminderen, emotionele intelligentie te vergroten en veerkracht op te bouwen. Door bewust te ademen en je emotionele patronen te verkennen, kun je beter omgaan met stressvolle situaties, helder denken en effectief communiceren, zelfs onder druk.

Aanbod voor bedrijven
  • 1:1 trajecten

Ben je een leider die altijd op zoek is naar manieren om zichzelf te verbeteren en prestaties te optimaliseren? Overweeg dan om een traject van meerdere rebirthing breathwork sessies te volgen.

Rebirthing breathwork is een techniek die je helpt om stress en angst te verminderen, je geest te kalmeren en je energie te versterken, waardoor je betere beslissingen kunt nemen en effectiever kunt zijn als leider. Door het volgen van een traject van meerdere ademsessies, krijg je de kans om diepgaande veranderingen te maken en de voordelen van rebirthing breathwork volledig te ervaren.

Het resultaat? Een betere balans tussen werk en privé, betere focus en helderheid van geest, en een algeheel gevoel van welzijn. Kortom, alles wat je nodig hebt om te slagen als leider.

Dus, waar wacht je nog op? Investeer in jezelf en volg een traject van rebirthing breathwork sessies om de beste versie van jezelf te worden. Ben je er klaar voor om je potentieel te ontgrendelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog actie en ontdek de kracht van rebirthing breathwork.

Plan je match call in
  • Ademworkshop

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je team te motiveren en hun welzijn op de werkplek te bevorderen, overweeg dan eens een ademworkshop. Deze workshop is gericht op het aanleren van ademhalingstechnieken om stress te verminderen en het bevorderen van een meer positieve en productieve werkomgeving.

    • Ervaren ademcoaches: samen met mijn deskundige collega hebben wij ruime ervaring in het begeleiden van professionals bij het ontwikkelen van ademhalingstechnieken voor stressmanagement en persoonlijke groei.
    • Maatwerk voor jouw succes: Onze workshop wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf of event, zodat je de meest impactvolle resultaten behaalt.
    • Praktische training: Leer bruikbare ademhalingstechnieken die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven, zowel op het werk als thuis. Ontdek hoe je je energie kunt verhogen, focus kunt verbeteren en emotionele balans kunt bereiken.
    • Stressvermindering en burn-outpreventie: Leer praktische ademhalingstechnieken die je helpen om stress te verminderen en een burn-out te voorkomen. Ontdek een nieuwe manier van ademen die je vitaliteit en veerkracht vergroot.
Boek nu
ademcoach


Wat anderen zeggen

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Marissa Langeveld en sinds 2019 werkzaam als ademcoach. Ik was het type wat altijd maar door ging, over mijn grenzen, niet luisterend naar wat goed voor mij was. Later ontdekte ik dat mijn lichaam alle antwoorden heeft maar dat ik de verbinding met mijn lichaam kwijt was omdat ik zoveel in mijn hoofd zat. We hebben tenslotte ook nooit geleerd hoe je goed in verbinding kan staan met je gevoel, hoe emoties werken, hoe gedachten werken en hoe je ervoor zorgt dat je bewust bent van de signalen van je lichaam. Dit leerde ik pas veel later in de vele studies en trainingen die ik heb gedaan.

Ik ben rustig, eerlijk, praktisch, gevoelig en intuïtief. Ik combineer dan ook mijn nuchtere praktische kant met mijn intuitieve kant in mijn rol als ademcoach. Het is mijn missie om gepassioneerde mensen met een visie die hun leven een 7tje geven te uplevelen naar een 10. Door ze hun eigen authenticiteit te laten ownen. Het doorbreken van angst, onzekerheid, conditioneringen en patronen die hen belemmeren om vrij en authentiek te leven.

Plan je matchcall
FAQ

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies zijn 1:1 live in Delft. In een enorm schattig tuinhuisje op een hele betoverende plek in de natuur. Zo wordt het mogelijk om ook buiten in de natuur een sessie te ondergaan.

Waar is de workshop?

De workshop is incompany en kan geboekt worden voor jouw bedrijf of event.

Wanneer zijn de sessies?

De sessies kan je inplannen op een moment dat het voor jou uitkomt. Ik heb een digitale agenda met verschillende mogelijkheden doordeweeks. Je hebt elke week een ademsessie.

Wanneer kan ik starten met een 1:1 traject?

Er is vanaf september weer plek voor het groeitraject. Er zijn een beperkt aantal plekken dus wil jij zeker zijn van een plek? Boek dan alvast een intake zodat we kunnen kijken of wij een juiste match zijn.