ademcoach

Bedankt voor je bestelling!

Gefeliciteerd met deze stap naar een moment voor jezelf! Super tof dat je erbij bent!

Dit is wat je kan verwachten
  • een e-mail met de bevestiging van deze bestelling

  • een welkomst mail

  • een e-mail met hoe jij je goed kunt voorbereiden (belangrijk om even door te nemen!)

*Check vooral even je spambox als je niks binnen krijgt

Wil jij liever vandaag dan morgen starten met je body-mind-soul connection?

Dan heb ik wat leuks voor je! Ik heb namelijk een hele fijne affirmatie meditatie voor je klaar staan die je kan gebruiken als je klaar bent om in de nieuwe versie van jezelf te stappen. Deze meditatie is perfect op het moment dat jij met affirmaties werkt. We hebben zo’n 40 tot 60.000 gedachten per dag. Als jij grotendeels negatief denkt over jezelf heeft dit enorme gevolgen in je leven.

80% is body en 20% is mind.

Het is dan dus ook belangrijk dat jij je affirmatie voelt. Wanneer jij je affirmatie niet voelt, niet gelooft dan heeft het geen zin om met de affirmatie te gaan werken. Dus kies een affirmatie die je gelooft.

Dit geef ik mezelf cadeau!
ademcoach

Dit is wat anderen zeggen…

“Wat een fijne sessie, deze online ademsessie bij Marissa. Ik was al bekend met ademwerk, maar een sessie als dit had ik nooit eerder ervaren.”

Ik wist eigenlijk niet goed wat er op me af zou komen en ging er heel open in. Marissa begeleidt op een hele fijne manier (dat kan dus online ook heel goed) en haalde me erbij als ik met m’n gedachten of adem leek weg te zakken. Aan het einde van de sessie voelde ik intense tevredenheid en had ik een lach die niet meer van m’n gezicht kwam.. ;) Zij noemde het blizz. I like it! Thanks lieve Marissa 😘

Christel

“Ontzettend krachtige, bijna onbeschrijfelijke ervaring waarbij er veel emoties naar boven kwamen”

Als aansluiting op de coaching onderging ik de rebirthing breathwork journey. Ontzettend krachtige, bijna onbeschrijfelijke ervaring waarbij er veel emoties naar boven kwamen. Oude patronen, angst en verdriet heb ik vanuit een ander perspectief kunnen observeren en hierdoor een plekje kunnen geven. Marissa straalt zoveel rust en vertrouwen uit tijdens het begeleiden van de sessie waardoor het erg gemakkelijk was om mij volledig over te geven aan cycle van het ademen. Het heeft mij heel veel geestelijke vrijheid gegeven. Ik durf weer te dromen en doelen te stellen. Luisteren naar mijn gevoel door in te checken bij mezelf. Doen waar ik gelukkig van wordt. Lieve Maris, ik ben je heel dankbaar voor dit mooie traject! Je bent een topper!

Saskia, 32 jaar

“Ik heb mij altijd veilig gevoeld. Alles kon besproken worden en dat is ontzettend belangrijk als je met een coach in zee gaat”

Toen ik bij Marissa aanklopte zat ik erdoorheen. Er was écht werk aan de winkel. Tijdens de sessies heeft ze mij goed begeleid en een spiegel voorgehouden waar nodig. Dat laatste was niet altijd even leuk of prettig, maar wel noodzakelijk om stappen te zetten. Daarnaast heeft de ademsessie mij geholpen om e.e.a. los te laten. Een pittige sessie, maar ik heb mij geen moment onveilig gevoeld dankzij de kundige en liefdevolle begeleiding van Marissa. Dit geldt overigens voor het hele traject. Ik heb mij altijd veilig gevoeld. Alles kon besproken worden en dat is ontzettend belangrijk als je met een coach in zee gaat. Nu het traject is afgerond heb ik enorme stappen gezet in de goede richting. Ik voel mij sterker in mijn hoofd en lichaam, en heb er vertrouwen in dat er veel moois op mijn pad gaat komen. Bedankt lieve Marissa!

Stéphanie, 36 jaar

Dit wil ik ook!
ademcoach

Instagram

PUUR Biesland Coaching volgen